: : : SLAD : : : Spoločnosť LARPov a Drevární

Odložte na chvíľu meče a hoďte reč, priatelia!
Aktuálny čas je Štv Sep 09, 2010 12:53 am

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Turku Manifesto
PoslaťNapísal: Pia Júl 18, 2008 6:37 pm 
Obrázok užívateľa

Prepacte, ze som iba zopakoval co napisala Lotmiril inymi slovami.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia Júl 18, 2008 11:44 pm 
Obrázok užívateľa

dik:) mate pravdu, pletiem tu turkisticky pristup hraca aneturkisticky pristup orga a tam mi to nesedi:) proste som zvyknuty na to, ze CP maju vlastnu predstavu, par vetami sa im upresni co caka org, zladi sa to a viac menej vybavena vec. lebo ten hrac uz ma skusenosti s tynm a org mu doveruje a nemusi mu predstavovat presne vizie. ked som pred 2 rokmi bol kralovym osobnym leicitelom, stacilo mi, ze sa mam drzat krala a inych liecit len ak mi da prikaz, ze on ma nepotrebuje. inak som mal svoje schopnosti setrene len pre neho:) a viac mi netrebalo. a dalo sa s tym cely den hrat bez mensich problemov.

na akcii ako zadky, teda neico medzi LARPom a bojovkou, vy tvrdite, ze to bola bojovka, mne sa to zdalo byt blizsie fantasy LARPu... takych akcii, co budu bojovky s kadecim dalsim, co sa bude riesit popri tom, tak tie budu pribudat. a tam nevidim problem, aby liecitel mal trcat v tabore ak prinesu zranenych :) ale co je dolezite, to nie su akcie hratelne podla Turku Manifestu. aspon pokial som pochopil. bojovka sa neda hrat podla vizie GM. tot moja chyba. predsavy mam z ineho stylu akcii ako je Turku, do ktoreho mi to nejde logicky vtesnat :)

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto Júl 29, 2008 8:21 pm 

Na oficiálnej stránke Turku Manifesto sa objavil link na náš milovaný SLAD a článok s prekladom Turku Manifesto.

Ohlásiť tento príspevok
Odpoveď s citáciou  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre